Детали за продуктот

New

Раст, созревање и физичка активност

  • Оригинален наслов на книгата : Growth, Maturation, and Physical Activity
  • Година на издавање : 2014
  • Издавачка куќа: Арс ЛАМИНА
  • Број на страни: 728
  • Димензии : 207х290
  • Корица : тврда

2,300.00ден

1 in stock

247. 1 in stock . / .

Description

Развој, созревање и физичка активност за прв пат се појавува на македонски јазик во нејзиното дополнето и целосно ажурирано второ англиско издание. Со повеќе од 300 нови страници од првото издание, истото се смета за најсèопфатен текст за биолошкиот развој и за созревањето на децата и адолесцентите. Изданието ги содржи најдобрите карактеристики на оригиналот, вклучувајќи ги и корисните општи прегледи на почетокот од секое поглавје што им овозможува на студентите да ги разгледаат главните концепти и да проценат како го сфатиле материјалот. Во согласност со новите истражувања, книгата ја надградува основната содржина на првото издание, содржејќи проширени и изменети поглавја, како и низа нови заклучоци од сферата – сè со цел да се излезе во пресрет на потребите на додипломците и постдипломците, како и на истражувачите и експертите што работат со деца и млади на возраст од 14 до 21 година

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Раст, созревање и физичка активност”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.