Детали за продуктот

New

Рачно изработени керамички шолји

Димензиите на пакувањето се 15cm x 15cm

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

1,220.00ден

3 in stock

1801. 3 in stock . / .

Description

Шолјите се порцелански, рачно изработени и прошарани со 12 каратно злато. Поради рачната изработка сите модели се разликуваат за неколку милиметри во нивната висина и ширина.

Шолјите се спакувани секоја посебно во декоративна кутија со капак.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Рачно изработени керамички шолји”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.