Детали за продуктот

New

Сапун со мирис на ванила

  • Наша препорака, откако убаво ќе ја измиете брадата, нанесете од нашето масло за брада а потоа и од балсамот за брада како би и го вратиле стариот сјај и убавиот мирис.
  • Во цената не е вклучена доставата – 150 денари

700.00ден

2 in stock

1653. 2 in stock . / .

Description

Сапун за брада со мирис на ванила. Веројатно својата брада ја миете исто како и косата, со шампон за коса. Влакното на косата и брадата се различни и различно треба да се негуваат. Косата се масти по природен пат, додека кај брадата тоа не е така. Со самото тоа шампоните за коса во својот состав имаат многу јаки хемикалии кои треба да ја нагризат таа маснотија за да се исчисти влакното. Со подолго користење на шампон за коса ја сушите својата брада и кожа, влакната почесто паѓаат, пукаат врвовите и кожата се суши и лупи. Поради овие негативни последици одлучивме да направиме сапун за брада од состојки кои не содржат никакви хемикалии и не ја оштетуваат кожата и влакното. Сапунот нежно чисти и го негува влакното.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Сапун со мирис на ванила”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.