Детали за продуктот

New

Секач за пури Xi2 Pearl white

Секач од брендот Xikar во бела боја и направен од нерѓосувачки челик. 

3,200.00ден

2 in stock

78. 2 in stock . / / .

Description

Сечилата за пури од брендот XIKAR се моќни, маженствени и прекрасно дизајнирани. Серијата Xi е дизајнирана да биде удобна во раката и добро избалансирана за совршено користење. Секачите совршено ги задоволува потребите на модерниот љубител на пури. Она што е доста важно е што секачите од овој бренд имаат доживотна гаранција.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Секач за пури Xi2 Pearl white”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.