Детали за продуктот

New

Серум за раст на брада

За некои ова патување може да заврши за 1 месец, кај некои да трае од 6 до 8 месеци.

Затоа велиме дека се потребни многу промени, на целиот начин на живот.

Природниот начин на лекување бара време.

Серумот за раст на влакно на брада и дерма ролерот се почетните работи кои ви се потребни за ова патување.

1,300.00ден

3 in stock

1793. 3 in stock . / .

Description

Растот на влакно на брада не може да се случи преку ноќ. Мора да го прифатите овој факт, а тогаш кога ќе го прифатите можете да работите на план за раст на влакното.

За сето тоа може да има огромна причина.
Висок шеќер во крвта, дијабетес, хипертензија, ДХТ, хормонална нерамнотежа, стрес, нездрава исхрана…

Ако било кој од овие предизвикувачи е извор на проблемот, мора да го надминете прво него.

Затоа и е потребно време за раст на ново влакно.
Вие сте факторот во вашиот циклус на раст. Секое влакно е во своја фаза. Може да биде во фаза на растење или фаза на провлекување.

Мора да бидете трпеливи со вашиот циклус на раст на за да дојде до нова посилна и поздрава брада.

Треба да знаете дека потребни се 8 недели за вашето тело да добие нови црвени крвни клетки.

Зошто е ова важно за растот?

Важно е затоа што крвта носи богати хранливи материи и кислород до коренот на влакното. Ако вашата крв е токсична, тоа ќе го наруши растот како на косата така и на вашата брада.

Секако, само една алатка не е доволна за раст на ново влакно. Ви требаат повеќе алатки за да се справите со овој проблем.

На пример, терапевтски серуми, билки, дерма ролери, витамини, масажи на лицето, здрава исхрана…

Не заборавајте дека мора да ги поправите и внатрешните проблеми.

Ако сте сериозни во растот на брада, тогаш нема да биде проблем да ги промените нездравите навики.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Серум за раст на брада”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.