Детали за продуктот

New

Серум против замор на очите Clarins 20мл

Се користи секојдневно наутро или навечер со лесно тапкање со врвот на прстите низ зоната на контурата на окото.

2,392.00ден

1 in stock

153. 1 in stock . .

Description

Освежувачки серум за нега на кожните очни контури. Делува против отоци, подочњаци и ја враќа свежината на погледот и дава одморен изглед. Ги ублажува и брчките околу очите. Се состои од екстракти од гимнене и бизонова трева.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Серум против замор на очите Clarins 20мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.