Детали за продуктот

New

Фото-колаж во рамка – Галичник

Секој фото-колаж е инспириран од небото, вселената, погледи што одземаат здив, природа и архитектура. Со комбинирање на мотиви од овие елементи од нејзини фотографии се добива овој необичен уметнички израз.

Рамките се во бела боја со димензии 23х23cm и се совршени за секој ентериер.

1,290.00ден

3 in stock

1804. 3 in stock . / .

Description

Фотографија во рамка, дело на Емилија Ланговска, како дел од нејзината прва индивидуална колекција на бајковити фото-колажи од различни локации низ Македонија.

Локација: Галичник

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Фото-колаж во рамка – Галичник”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.