Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Хари биографија – FRIDAYSHOP

Детали за продуктот

New

Хари биографија

„Хари − биографија“ се обидува во целост да ја документира вистинската приказна зад славниот, а понекогаш можеби и контроверзен, принц. Автор на оваа биографија е Марсија Муди.

300.00ден

2 in stock

26. 2 in stock . / .

Description

Принцот Хари можеби е едно од најпрепознатливите лица во светот денес и често е во фокусот на медиумите − понекогаш кралското семејство негодува поради тоа. Досега во неговиотгоредолу краток живот тој има видено и направено повеќе различни фасцинантни и необични нешта −од основањето на негови лични хуманитарни организации, па сè до воената служба на боиштата во Авганистан и неговата прва кралска соло-турнеја. Колку и да бил привилегиран и заштитен, принцот Хари го има искусено животот.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Хари биографија”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.