Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Хрушчов: на чело на СССР – FRIDAYSHOP

Детали за продуктот

New

Хрушчов: на чело на СССР

Како ниту една студија пред неа, Хрушчов: на чело на СССР се впушта во потрага по остроумноста и комплексната психологија на еден советски водач, едновремено истражувајќи ја меѓузависноста на советската политика и плановите за развој на земјоделството во СССР кон средината на минатиот век – спрегата што ќе го воздигне и конечно симне Хрушчов од власт.

300.00ден

2 in stock

765. 2 in stock . / .

Description

Овој портрет на периодот на владеење на Никита С. Хрушчов, скициран од двајца значајни советски автори и дисиденти, открива една негова страна порано малку позната на Западот: одлучен, па дури и непромислен, иноватор. Низ страниците на оваа книга, Хрушчов е прикажан како личност нетрпелива да избрише секаква трага од сталинизмот и да ги санира раните на советскиот систем преку решавање на проблемите во неразвиеното советско земјоделство.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Хрушчов: на чело на СССР”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.