Детали за продуктот

New

Цели – Брајан Терси

Во оваа книга тој ве води низ целиот процес на поставување на цели – од почеток до крај – а кога ќе ја прочитате ќе имате буквално сè што ви е потребно за:
– Да направите повеќе пари
– Да ги подобрите своите врски
– Да имате подобро здравје и повеќе енергија
– Да постигнете финансиска независност

400.00ден

2 in stock

817. 2 in stock . / .

Description

Базирана на дваесетгодишното истражување и предавања на повеќе од 5 милиони бизнис-лидери ширум светот, оваа книга е синтеза на најдобрите и најпрактичните техники за поставување и постигнување на личните и финансиските цели. Трејси, со консултантско искуство во повеќе од 500 корпорации, меѓу кои IBM, Ford, Xerox, и Hewlett-Packard, ги објаснува клучните елементи за поставување на цели и неопходните чекори за нивно остварување.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Цели – Брајан Терси”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.