Детали за продуктот

New

Црни елегантни чевли

  • Црна боја
  • 100% кожа

2,400.00ден

1232. In stock . .

Description

Овие чевли се вистински избор за смарт-кежуал комбинација. Најчесто се купуваат кафени и се комбинираат со деним фармерки. Овие чевли треба да бидат комфортни бидејќи ќе ги носите долг период од денот.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Црни елегантни чевли”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.