Детали за продуктот

New

Чашки за ракија

Материјалот е стакло.

Димензиите се

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

690.00ден

4 in stock

1800. 4 in stock . / .

Description

Чашките за ракија одат спакувани две во комплет. На едната чашка е испишан зборот ракија на кирилица со превод за изговарање на англиски јазик, а на другата чашка е испишан креативен текст за тоа што претставува ракијата кај нас.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Чашки за ракија”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.