Детали за продуктот

New

Шампон за ревитализација Wella SP Men Refresh 250мл

Користејќи витамини B5, A, E и F за да обезбеди оптимална влажност, овој заштедувач на време 2-во-1 исто така е дерматолошки тестиран.

984.00ден

1 in stock

196. 1 in stock . / .

Description

Секојдневен шампон за вашата коса и тело кој дава возбудлив и освежувачки ефект на скалпот и кожата додека темелно се чисти со додадена влага. Преку овој шампон ја зголемувате еластичноста на влакната и помага да се стимулира циркулацијата со ментол за ладење и може да се користи секојдневно за нормални и мрсни скалпови.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Шампон за ревитализација Wella SP Men Refresh 250мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.