Детали за продуктот

New

Шампон против опаѓање Wella Professionals Sp Men Maxximum Shampoo 250мл

  • Ја чисти косата и ја зајакнува
  • Содржи кофеин за стимулирање на протокот на крв во скалпот
  •  Подгответе ја косата за да го нанесете потоа тоникот против опаѓање Maxximum Tonic кој исто така можете да го најдете кај на сајт
  • Компатибилност со кожата потврдена дерматолошки
  • 250 мл

1,064.00ден

1 in stock

197. 1 in stock . / .

Description

Совршен призвод за зајакнување на косата. Освен што ја чисти тој ја зајакнува до потребното ниво. Содржи кофеин за да го стимулира протокот на крвта низ скалпот. Овој производ можете да го порачате брзо и сигурно на нашиот веб сајт, а ние ќе ви го доставиме до вашиот дом.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Шампон против опаѓање Wella Professionals Sp Men Maxximum Shampoo 250мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.