Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Џулијан Асанж: Неавторизирана автобиографија – FRIDAYSHOP

Детали за продуктот

New

Џулијан Асанж: Неавторизирана автобиографија

Она што следува е неавторизирана прва верзија – дел мемоари, дел манифест – што ја исполнува неговата замисла. Таа е полна со страст, провокативна и самоуверена, – исто како и нејзиниот автор.

420.00ден

2 in stock

772. 2 in stock . / .

Description

При потпишувањето со издавачот за оваа автобиографија, Џулијан напишал: „Се надевам дека оваа книга ќе биде еден од документите што ќе ги поврзува нашите генерации. Во ова особено лично дело ја објаснувам нашата глобална борба за создавање на нов однос меѓу луѓето и нивните влади.”

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Џулијан Асанж: Неавторизирана автобиографија”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.