Детали за продуктот

New

Calvin Klein Posh (K8Q311C6)

  • Аналоген часовник
  • Куќиште: нерѓосувачки челик
  • Бројчаник: сребрена боја
  • Движење: швајцарски кварц
  • Ремче: црно/кожно
  • Гаранција: две години интернационална
  • Водоотпорност: 30 метри
  • Ширина на куќиште: 40 мм

12,500.00ден

4 in stock

650. 4 in stock . / / .

Description

Calvin Klein Posh е совршен машки часовник. Куќиштето на часовникот е направено од нерѓосувачки челик кој нуди висок квалитет, а сребрениот бројчаник дава високо ниво на елеганција. Во поглед на водоотпорноста, часовникот има отпорност до 30 метри. Тоа значи дека може да се потопува во вода некој период, но не се препорачува за спортски активности и дожд. Се испраќа со оригинална кутија и гаранција од производителот.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Calvin Klein Posh (K8Q311C6)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.