Детали за продуктот

New

Friday дрвена лептир машна

Издвоете се со оригинален моден додаток и бидете запаметени.

950.00ден

2 in stock

815. 2 in stock . / .

Description

Еден од модните детали кои што е во тренд последниве неколку години кај мажите се дрвените лептир машни. Ексклузивен модел на лептир машна. Истата претставува рачна изработка и уникатно парче моден додаток изработена од високо квалитетни материјали.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Friday дрвена лептир машна”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.