Детали за продуктот

New

Longines Legend Driver

  • Димензија на куќиште – 42 мм
  • Куќиште – нерѓосувачки челик
  • Кристално сафирно стакло
  • Водоотпорност – 300 метри
  • Механизам – Автоматик

154,700.00ден

1 in stock

38. 1 in stock . / / .

Description

Додека го одржува целокупниот дух и дизајнот на оригиналниот часовник, Longines го ажурира часовникот со модерни надградувања како што е кристално сафирно стакло, завртка во вид на круни, овозможувајќи импресивен рејтинг од 300 метри отпорност на вода.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Longines Legend Driver”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.