Детали за продуктот

New

Longines Saint-Imier Chronograph

Часовникот Longines Saint-Imier Chronograph се карактеризира со

  • куќиште од нерѓосувачки челик
  • Сафирско стакло
  • Дијаметар од 43 мм
  • Тип: Автоматски
  • Калибар: L688
  • Екран: аналоген
  • Резерва: 54 ч

201,900.00ден

1 in stock

36. 1 in stock . / .

Description

Longines и градот Saint-Imier се незамисливи едни без други. Колекцијата Longines Saint-Imier ја отелотворува целосната мерка на вистинска хорологија. Цртеж на многу корени на компанијата, а сепак ги има придобивките од најновите технолошки подобрувања.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Longines Saint-Imier Chronograph”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.