Детали за продуктот

New

Morgan’s восочен гел за коса

Пакување:  во црна туба 150 мл.

1,290.00ден

3 in stock

1753. 3 in stock . / .

Description

Гел со долготрајно дејство, силно фиксирање со јачина на восок.
Идеален за постигнување на цврсти стилови и здрави сјајни врвови.
Безтежинска формула без маснотии, која лесно се четка и мие.
Содржи свилени протеини за дополнително кондиционирање

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Morgan’s восочен гел за коса”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.