Детали за продуктот

New

Morgan’s крем за потемнување на косата

Начин на примена:

Пред употреба, проверете дали вашата коса е чиста и сува. За природен изглед на вашата коса четири недели секојдневно нанесувајте го кремот додека не се постигне саканата нијанса, потоа намалете го бројот на нанесувања за да се одржува избраната боја на косата.

1,490.00ден

3 in stock

1696. 3 in stock . / .

Description

При редовно користење во период од 3 – 4 недели, постепено ја потемнува побелената коса без да се користат конвенционални бои за коса. Редовната употреба му овозможува на корисникот за краток временски период да постигне соодветна нијанса на боја на косата, која може да се одржува со поретки апликации.

Збогатен со масло од пченични р’кулци кое содржи витамин Е. Погоден производ за нормална, густа, сува, кадрава и оштетена коса. Стилизирачки ефект со лесно фиксирање.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Morgan’s крем за потемнување на косата”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.