Детали за продуктот

New

Morgan’s пена за потемнување на коса

  • Пакување: во боца за пена од 150 мл

1,390.00ден

3 in stock

1695. 3 in stock . / .

Description

Ја стилизира, фиксира и истовремено ја потемнува побелената коса. Идеален производ за секојдневно одржување и потхранување на косата. Ја враќа природната боја на косата, ја прави сјајна, здрава и погуста.

Еколошки чист распрскувач без аеросоли.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Morgan’s пена за потемнување на коса”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.