Детали за продуктот

New

Morgan’s Помада за екстра цврсто фиксирање на косата

Помада за екстра цврсто фиксирање на косата со која се постигнува долготраен сјаен завршен ефект.
Растворлива во вода и лесно се мие.
Со мирис на ванила и мед.
Погодна за машки фризури кај кои се бара многу цврста фиксација и сјај.
Пакувана во оригинална старинска тегла, направена од стакло кое целосно се рециклира.

Фиксирање:                     Екстра силно
Завршен ефект:               Сјаен
Стил:                                   Идеална за “slicked back”, “pompadour”, “quiff”, “comb over”, “side part” и други ретро фризури кај кои се бара цврста фиксација и сјај.
Тип на коса:                     За сите типови. Ја контролира дури и најгустата “неуредна” коса

 

1,390.00ден

3 in stock

1785. 3 in stock . / .

Description

Помада за екстра цврсто фиксирање на косата со која се постигнува долготраен сјаен завршен ефект. Растворлива во вода и лесно се мие. Со мирис на ванила и мед. Погодна за машки фризури кај кои се бара многу цврста фиксација и сјај.

Фиксирање: Екстра силно
Завршен ефект: Сјаен
Стил: Идеална за “slicked back”, “pompadour”, “quiff”, “comb over”, “side part” и други ретро фризури кај кои се бара цврста фиксација и сјај.
Тип на коса: За сите типови. Ја контролира дури и најгустата “неуредна” коса

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Morgan’s Помада за екстра цврсто фиксирање на косата”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.