Детали за продуктот

New

Morgan’s силен восок

Фиксирање:                     силно
Завршен ефект:               среден сјај
Стил:                                   идеален за создавање кратки текстурирани стилови
Тип на коса:                     за погусти типови коса

1,390.00ден

3 in stock

1751. 3 in stock . / .

Description

Екстра силен восок за супериорно фиксирање и обликување. Ја обликува дури и најгустата неуредна коса.
Со мирис на Rhamnus crocea (растение кое расте во Калифорнија, Аризона и Мексико), јасмин и ванила.
Содржи пчелин восок.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Morgan’s силен восок”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.