Детали за продуктот

New

Morgan’s спреј за враќање на бојата на косата

Спрејот за враќање на бојата на косата – Morgan’s Grey Away, постепено ја потемнува побелената коса и притоа ја прави темна и сјајна. При редовна употреба во период од три до четири недели, му овозможува на корисникот да ја врати саканата нијанса на бојата на косата.

1,490.00ден

3 in stock

1697. 3 in stock . / .

Description

Спрејот за враќање на бојата на косата Morgan’s Grey Away, постепено ја потемнува побелената коса и притоа ја прави темна и сјајна. При редовна употреба во период од три до четири недели, му овозможува на корисникот да ја врати саканата нијанса на бојата на косата, без употреба на конвенционални бои. Погоден за нормална коса, долга коса и за потемнување на седата коса околу слепоочниците.

Оваа ексклузивна формулација содржи пантенол кој помага во одржување на здравјето, виталноста и хидратацијата на косата. Со аплицирање на спрејот за враќање на бојата на косата – Morgan’s Grey Away, истовремено се зголемува сјајот на косата, се враќа природната боја на коста и се врши кондиционирање.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Morgan’s спреј за враќање на бојата на косата”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.