Детали за продуктот

New

Omega Seamaster Aqua Terra

  • Колекција – SEAMASTER AQUA TERRA 150 M
  • Куќиште – Челик 316L
  • Ремче – Челик 316L
  • Стакло – Сафирно
  • Дијаметар на куќиште – 41,5 мм
  • Механизам – Кварцен
  • Водоотпорност – 150 м

357,000.00ден

1 in stock

40. 1 in stock . / / .

Description

Иновациите во создавањето на часовници од секогаш биле дел од историјата на OMEGA. Тие се инспирирани од мерење на времето во спортски настани, човечките освојувања на вселената, поддршката на вредни организации, и се разбира поддршката на омилениот светски шпион. Овие часовници, ја мерат историјата на планетата повеќе од 160 години. Тие допираат до вселената, длабочините на окенаните и вистинските двигатели во светот.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Omega Seamaster Aqua Terra”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.