Детали за продуктот

New

SHISEIDO MEN АКТИВЕН КОНЦЕНТРАТ ЗА ЕНЕРГИЈА 50мл

  • Формулиран со високо напредна Energeticel технологија за снабдување на свежата енергија на кожата преку поддршка на клетките кои произведуваат колаген, еластин и хијалуронска киселина.
  • Контурите на лицето се подигаат, преобликуваат и појавата на линии се минимизира за само 2 недели.
  • Го намалува досадното, видливите пори и вишокот на масло за да создаде здрава кожа.
  • Ја одржува кожата хидрирана 24 часа.
  • Формулиран со одбранбен комплекс за одбрана.

Како да се користи?

  • После миење или бричење, притиснете ја пумпата 2 до 3 пати и намачкајте го на лицето
  • За најдобри резултати користете го наутро и навечер

4,551.00ден

1 in stock

240. 1 in stock . / .

Description

Моќен концентрат кој им пркосува на годините и кој веднаш обезбедува цврстина, издржливост и енергичен изглед. Формулиран од високо ефикасни состојки овој мулти третман ја корегира појавата на оштетена кожа предизвикана од различни фактори како што се стареење, замор, еколошки стрес и брзо ја зголемува силата и виталноста на кожата.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SHISEIDO MEN АКТИВЕН КОНЦЕНТРАТ ЗА ЕНЕРГИЈА 50мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.