Детали за продуктот

Ново

Signori Collar stays

Метални парчиња кои ја одржуваат формата на јаката на вашата кошула. Тие се направени од македноскиот бренд Сињори.

1,299.00ден

2 in stock

Compare
Спореди
289. 2 in stock .

Description

Држач на јаката на кошулата од макеоднскиот бренд Сињори.

Collar stays се рамни цврсти метални парчиња кои се вметнуваат во специјалните отвори кои ги имате на внатрешната страна од јаката на кошулата. Главната цел на овој производ е да ја држи формата на јаката на кошулата со цел да биде исправена. На тој начин ќе добиете уште подобар изглед.

Овој производ е особено важен за оние моменти кога над кошулата ќе носите сако.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Signori Collar stays”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Влез на сметка

Веќе постоечки корисник ?

Невалидна е-маил адреса.

6 или повеќе карактери , букви и бројки. Мора да користи најмалку 1 бројка.

Вашите информации нема да бидат споделени со трето лице.