Детали за продуктот

New

SWATCH DORSODURO

  • Аналоген часовник
  • Дебелина на куќиште: 12 мм
  • Куќиште: нерќосувачки челик
  • Ширина на куќиште: 43 мм
  • Функција за датум
  • Бројчаник: црн
  • Движење: швајцарски кварц (батерија)
  • Ремче: кожно/сиво
  • Водоотпорност: 30 метри
  • Гаранција: 2 години

6,600.00ден

1 in stock

200. 1 in stock . / .

Description

Swatch Dorsoduro важи за прекрасен едноставен часовник од колекцијата Irony Big Classic. Куќиштето е направено од нерѓосувачки челик, додека бројчаникот е во црна боја. Карактеристиките на часовникот вклучуваат мерење на датумот. Чаовникот важи за водоотпорен, но сепак не е препорачливо да го внесувате во вода. Го испраќаме во оргинално пакување и гаранција од производителот.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SWATCH DORSODURO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.