Детали за продуктот

New

Swatch Flattering (YWS425G)

  • Куќиште – челик
  • Ремче – челик
  • Механизам – кварцен
  • Водоотпорност – 30 метри
  • Стакло – плексиглас
  • Дијаметар – 42,70 мм
  • Линија – Irony
  • Фамилија – Big

7,700.00ден

1 in stock

65. 1 in stock . / .

Description

Swatch е првиот тенок пластичен часовник составен од само 51 компонента (до тогаш часовниците се состоеле од 91 компонента или повеќе). Swatch го спои врвниот квалитет со пристапните цени. За прв пат излезе во продажба во 1983. Од тоа време па се до денес е еден од најуспешните производители на часовници. Брендот постави силна врска во светот на спортот со постојана поддршка на спортски настани, а уште од самиот почеток Swatch е поврзан со поп културата и уметноста, па денес тој претставува платно на кое светски познатите уметници, музичари и дизајнери ја изразуваат својата креативност преку креирање на часовници за Swatch.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Swatch Flattering (YWS425G)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.