Детали за продуктот

New

Swatch Greensounds (SUOC107)

  • Аналоген часовник
  • Дбелина на куќиште: 10 мм
  • Материјал на куќиште: пластика/смола
  • Ширина на куќиште: 41 мм
  • Бројчаник: бела боја
  • Унисекс модел
  • Движење: кварцно (батерија)
  • Ремче: кафено/гумено
  • Водоотпорност: 30 метри
  • Гаранција: 2 години интернационална

4,100.00ден

1 in stock

299. 1 in stock . / / .

Description

Swatch Greensounds е функционален Унисекс часовник од колекцијата New Gent. Материјалот на куќиштето е пластика/смола, кој се залага за висок квалитет на предметот, додека бојата на бројчаникот е бела. Овој часовник е на пазарот како водоотпорен. Тоа значи дека може да издржи мали прскања и дожд, но НЕ треба да биде потопен во вода. Ние го испраќаме со оригинална кутија и гаранција од производителот.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Swatch Greensounds (SUOC107)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.