Детали за продуктот

New

Swatch Greybolino (SUOM109)

  • Куќиште: пластично
  • Ремче: силиконско
  • Движење: кварцно
  • Дијаметар: 41 мм
  • Гаранција: 2 години интернационала
  • Водоотпорност: 30 метри

4,400.00ден

1 in stock

235. 1 in stock . / / .

Description

Доказ за тоа дека сивата боја одлично стои на еден часовник е SWATCH GREYBOLINO моделот. Овој часовник се карактеризира мулти-обоени елементи за движење поставени во матирана темно сива пластично куќиште. Ремчето се карактеризира исто така со темно мат сива боја.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Swatch Greybolino (SUOM109)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.