Детали за продуктот

New

Swatch Silver Joe

  • Аналоген часовник
  • Дебелина на куќиште 10 мм
  • Материјал на куќиште: нерѓосувачки челик
  • Ширина на куќиште: 37 мм
  • Бројчаник: сива боја
  • Унисекс часовник
  • Движење: кварцно (батерија)
  • Ремче: гумено/сиво
  • Водоотпорност: 30 метри
  • ГАранција: интернационална од 2 години

6,900.00ден

1 in stock

295. 1 in stock . / / .

Description

Swatch Silver Joe е функционален унисекс часовник од колекцијата Irony Big. Материјалот на куќиштето е од нерѓосувачки челик, додека бројчаникот е во сива боја. Карактеристиките на часовникот вклучуваат (меѓу другите) функција за датум. Овој часовник е на пазарот како водоотпорен. Тоа значи дека може да издржи мали прскања и дожд, но НЕ треба да биде потопен во вода.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Swatch Silver Joe”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.