Детали за продуктот

New

SWATCH SPICETERY

  • Аналоген часовник
  • Дебелина на куќиште 10 мм
  • Материјал на куќиште: нерѓосувачки челик
  • Ширина на куќиште: 37 мм
  • Бројчаник: сина боја
  • Унисекс часовник
  • Движење: кварцно (батерија)
  • Ремче: метално
  • Водоотпорност: 30 метри
  • ГАранција: интернационална од 2 години

6,900.00ден

1 in stock

294. 1 in stock . / / .

Description

SWATCH SPICETERY е одличен унисекс часовник од колекцијата Big Irony. Чаовникот се карактеризира со куќиште од нерѓосувачки челик и син бројчаник.  Овој часовник е на пазарот како водоотпорен. Тоа значи дека може да издржи мали прскања и дожд, но НЕ треба да биде потопен во вода. Ние го испраќаме со оригинална кутија и гаранција од производителот.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SWATCH SPICETERY”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.