Детали за продуктот

New

SWATCH TIC-GREEN

  • Куќиште: нерѓосувачки челик
  • Движење: кварцно
  • Водоотпорност: 30 метри
  • Дебелина: 11,70 мм
  • Ширина: 47,20 мм
  • Висина: 47,20 мм
  • Линија на продуктот: Irony
  • Фамилија: Big

6,600.00ден

1 in stock

184. 1 in stock . / .

Description

Направете го Вашиот свет пошарен и поинтересен со SWATCH TIC-GREEN часовникот. Овој модел на часовник се карактеризира со темно сива боја и бело портокалови елементи на бројчаник. Куќиштето на овој часовник е од нерѓосувачки челик и уникатно авокадо ремче за околу зглобот со темно зелена гума.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SWATCH TIC-GREEN”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.