Детали за продуктот

New

Swatch Tv Show (YWS443)

  • Аналоген часовник
  • Дебелина на куќиште: 11.7 мм
  • Материјал на куќиште: нерѓосувачки челик
  • Ширина: 42 мм
  • Бројчаник: бела боја
  • Движење: кварцно (батерија)
  • Ремче: кафено/кожно
  • Водоотпорност: 30 метри
  • Гаранција: 2 години интернационална

7,200.00ден

3 in stock

1322. 3 in stock . / / .

Description

Swatch Tv Show е функционален часовник кој доаѓа од колекцијата Irony . Куќиштето е направено од нерѓосувачки челик, додека бројчаникот е во бела боја и дава уникатен изглед. Овој часовник е на пазарот како водоотпорен. Тоа значи дека може да издржи мали прскања и дожд, но НЕ треба да биде потопен во вода. Часовникот се испорачува со оригинална кутија и гаранција од производителот.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Swatch Tv Show (YWS443)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.