Детали за продуктот

New

Tissot QUICKSTER

  • Пол: мажи/жени
  • Движење: кварцно
  • Мотор: ETA Caliber G10.211
  • Големина на куќиште: 42 мм
  • Дебелина на куќиште: 10,72 мм
  • Материјал на куќиште: нерѓосувачки челик
  • Водоотпорност: 100 метри
  • Стакло: сафирско отпорно на гребење

27,900.00ден

1 in stock

176. 1 in stock . / .

Description

Розево златно PVD куќиште од нерѓосувачки челик со сино/бело NATO ремче. Станува збор за класичен, но воедно и спортски часовник. Убавина, шарм и функционалност е тоа што ги карактеризира часовниците со NATO ремче. Сепак, една ог главните причини поради кои треба да инвестирате во NATO е издржливоста. Нив може да ги виткате, да ги ставите под вода и се перфектни за летниот период. Материјалот постојано останува ист и не се менува, како што е случај кај кожните ременчиња.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tissot QUICKSTER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.