Детали за продуктот

New

Tissot T Touch Solar

  • Колекција – Special Collections
  • Куќиште – Антимагнетно куќиште од титаниум со црн PVD слој
  • Дијаметар – 38,7 мм
  • Ремче – гумено
  • Водоотпорност – 100 метри
  • Стакло – Тактилно сафирско кристално и отпорно на гребење
  • Движење – Швајцарска кварцна соларна тактилна

63,000.00ден

1 in stock

42. 1 in stock . / .

Description

Овој часовник е дел од колекцијата на Tissot NBA колекцијата. Како официјален мерач на времето во NBA, Tissot го претставува овој часовник T Touch Solar. Важен нов модел во опсегот на Tissot. Овој часовник е напојуван од сончевата енергија, потврдувајќи ја својата позиција како лидер во тактилната технологија за часовници.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tissot T Touch Solar”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.