Детали за продуктот

New

Тоник против опаѓање на коса Wella Sp Men Care Maxximum Tonic 100мл

Тоник против опаќање на коса кој го продолжува животот на косата, ја зацврстува во ткивото и го стимулира метаболизмот на скалпот.

2,310.00ден

1 in stock

151. 1 in stock . / .

Description

Тоник против опаѓање на коса од високо квалитетниот бренд Wella SP. Овој тоник го содржи уникатниот Maxximum комплекс кој го продолжува животот на косата и ја зацврстува подобро во ткивата. Ефикасно се бори против загубата на косата преку коефинот кој го стимулира метаболизмот на скалпот.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Тоник против опаѓање на коса Wella Sp Men Care Maxximum Tonic 100мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.