Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Tucker Shirt-Stay – FRIDAYSHOP

Детали за продуктот

New

Tucker Shirt-Stay

Извадената кошула од панталоните изгледа непрофесионално. Затоа Tucker Shirt-Stay користи револуционерен дизајн и функционалност со цел да го подобри вашиот професионален изглед. Доволно е удобен за секојдневно носење. Лесно прилагодлив и содржи уникатен механизам за заклучување, кога ќе видите колку добро изгледате никогаш нема да го напуштите домот без него!

Максимално истегнување 150 цм

1,300.00ден

3 in stock

161. 3 in stock . .

Description

Tucker е најлесниот и наједноставниот начин за да ја задржите вашата кошула втисната цврсто врз вашето тело и да не ви излегува од панталоните. Уникатен и лесен уред за користење кој користични еластична трака која овозможува значително подобрена слика. Не само што е удобно и сокриено, туку му дава тенок изглед на вашето тело. Гумените држачи гарантираат дека вашата кошула ќе остане втисната на вас. Нема повеќе засрамувачки изглед! Овој производ може да се користи за кошули, поло маици и блузи. Дизајниран е и за мажи и за жени кои бараат најдобро од нивниот изглед.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tucker Shirt-Stay”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.