Детали за продуктот

New

Unisex чорапи во кутија – Sense Box

  • Sense чорапи
  • Големина: 29-45
  • Димензии: 21-27 cm

699.00ден

1 in stock

1596. 1 in stock . / .

Description

Unisex модели на чорапи со највисок квалитет со сите карактеристики(антибактериски чорапичорапи кои се отпорни на потење и непријатни мириси) по цени со кои потрошувачот добива многу повеќе од вложеното.

Кутијата содржи 5 унисекс модели со висок квалитет.

Во цената е вклучена и доставата 150 денари (120 денари за транспорт и 30 денари провизија)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Unisex чорапи во кутија – Sense Box”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.