Детали за продуктот

Ново

Xikar Allume црвена запалка

Црвена запалка Allume од брендот Xikar.

3,900.00ден

1 in stock

Compare
Спореди
80. 1 in stock / / .

Description

XIKAR постојано го зголемува семејството Allume со нови запалки. Овие аксесоари за пури се се елегантни, стилски и моќни. Тие се изработени да понудат вистинско задоволство, сила и сигурност.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Xikar Allume црвена запалка”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Влез на сметка

Веќе постоечки корисник ?

Невалидна е-маил адреса.

6 или повеќе карактери , букви и бројки. Мора да користи најмалку 1 бројка.

Вашите информации нема да бидат споделени со трето лице.