Детали за продуктот

New

Xikar X8 75 RG секач за пури

  • Лесно и издржливо тело
  • Голем отвор
  • Остри, тенки сечила од нерѓосувачки челик за сигурно
    мазно сечење на пурата

3,700.00ден

1 in stock

86. 1 in stock . / / .

Description

Класичниот двојно гилотински секач за пури од Xikar е сега поголем од било кога. X875 е масивен и моќен секач кој има остро сечило од нерѓосувачки челик. Тој е наменет за оние уживатели на пури кои сметаат дека поголемото е подобро.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Xikar X8 75 RG секач за пури”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.