Детали за продуктот

New

Xikar Xi1 сино/бел секач за пури

  • Секач за пури во црна боја и алуминиумско тело
  • Егрономски за лесно користење
  • Високо квалитетен нерѓосувачки челик 440

5,400.00ден

1 in stock

92. 1 in stock . / / .

Description

Сечилата за пури од брендот Xikar се моќни, маженствени и прекрасно дизајнирани. Серијата Xi1 е специјално дизајнирана да биде удобна во раката и добро избалансирана за совршено користење. Секачите совршено ги задоволуваат потребите на љубителите на пури. Она што е доста важно е дека секачите од овој бренд имаат доживотна гаранција.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Xikar Xi1 сино/бел секач за пури”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.