Детали за продуктот

New

Xikar Xi1 црвен секач за пури

  • Секач за пури во црна боја и алуминиумско тело
  • Егрономски за лесно користење
  • Високо квалитетен нерѓосувачки челик 440

5,400.00ден

1 in stock

90. 1 in stock . / / .

Description

Сечилата за пури од брендот Xikar се моќни, маженствени и прекрасно дизајнирани. Серијата Xi1 е специјално дизајнирана да биде удобна во раката и добро избалансирана за совршено користење. Секачите совршено ги задоволуваат потребите на љубителите на пури. Она што е доста важно е тоа што тие имаат доживотна гаранција.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Xikar Xi1 црвен секач за пури”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.