Блог објава

Мора да знаеме дека тие се многу важен моден детал кој некогаш не го приметуваме. Чорапите се едни од најсновните парчиња на долна облека. Покрај фактот дека никој не заборава да облече чорапи наутро, зошто да не ги носиме и чорапите со стил.

Секој од нас има некои омилени пар на чорапи. Но какви чорапи сакате вие, многу открива за тоа каков човек сте!

Едноставни чорапи

Иако сте одбрале едноставни и еднобојни чорапи, тоа не значи дека сте едноставен и обичен, вие сте личност која знае како да ја заврши работата на вистински начин. Вие сте роден лидер, ги инспирирате луѓето околу вас. Вие сте сериозна и одговорна личност.

Купи на следниот ЛИНК

Пругасти чорапи

Овие чорапи покажуваат дека вие сакате сигурни работи и како резултата на тоа сте направиле од себе човек со самодоверба. Важите за добар слушател и многу луѓе сакаат да добијат некој совет од вас.

Купи на следниот ЛИНК

Чорапи со точки

 

Ваквите чорапи кажуваат за вас дека сакате забава. Вие сте посрамежлив и повеќе се воздржувате од вашите пријатели. Наместо да барате внимание од другите, вие седите мирно и забележувате се.

 

Купи на следнит ЛИНК

Чорапи со фигури

Овие чорапи за вас кажуваат дека сте авантуриста и дека сакате да превземете ризик. Вие сте прва личност која сакате да испробате нешто ново.

Купете ги на следниот ЛИНК

Разнобојни чорапи

Вие сте гласни, горди и не се плашите да го кажете своето мислење. Сите луѓе сакаат да седат со вас со цел да слушнат некоја смешка и добра приказна.

Купи на следниот ЛИНК

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.