Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Swatch Sistem 51 – од пластика во челик – FRIDAYSHOP

Блог објава

Swatch направи вистински бум во светот на часовниците кога ја извади Sistem 51 во 2013 година. Swatch Sistem 51 е механички автоматски часовник изработен од 51 компонента целосно направен во Швајцарија. Всушност ова е единствениот механички часовник во историјата кој е целосно направен од машини и кои досега беа направени само во проѕирна пластика.

Swatch сега ја има Sistem 51 линијата во нерѓосувачки челик. Оваа челична верзија станува посериозна за љубителите на часовниците со повеќе традиционален изглед. Сигурни сме дека овие модели ќе одат напред уште повеќе, но сепак, мора да бидеме искрени, да имате часовник со швајцарско производство за пристапни цени, е вистинска зделка за денешното време.

Моделите на Sistem 51 може да ги најдете само во салоните на Божиновски часовници и накит, или можете да ги купите онлајн кај нас.

Посетете ја категоријата часовници и одберете го Вашиот фаворит.

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.