Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Урбан едиторијал за урбана колекција на машки маици – FRIDAYSHOP

Блог објава

Новата колекција на маици наменета за мажи, прикажана на урбан едиторијал низ скопските улици.

Пред извесно време беше лансирана новата колекција на машки маици од брендот Friday кои се продаваат ексклузивно само наFridayshop.mk. Во оваа колeкција може да се најдат пет модели на бели маици со впечатливи и шарени принтови. Водејќи се по темата „урбани и кежуал“, атмосфера што ја поттикнува оваа водечка точка, самите маици на фотосесијата се прикажани низ машкиот животен стил на урбани момци низ скопските улици.

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.