Блог објава

Денот на вљубените е, немојте да заборавите да го изненадите вашиот сакан со некој поклон. Знаеме дека времето може да одите и купувањето е секогаш проблем, но еве на Friday Shop можете да седнете и да купите додека сте на работа, во автобус, такси, додека сте на кафе.

Еве неколку предлози што да му купите.

1. Calvin Klein Tone

2.  Кафена деловна чанта

3. Bradakadabra пакет масло + восок за брада

4. 7 Навики на успешните луѓе – Стивен Кови

5. Парфем Azzaro Chrome Pure

За многу повеќе производи посетете ја нашата онлајн продавница Friday Shop. Навистина има голем избор.

Остави коментар

Влез на сметка

Веќе постоечки корисник ?

Невалидна е-маил адреса.

6 или повеќе карактери , букви и бројки. Мора да користи најмалку 1 бројка.

Вашите информации нема да бидат споделени со трето лице.