Блог објава

Есенските свадби стануваат се повеќе и повеќе популарни, што значи дека постои голема шанса дека и вие ќе присуствувате на ваква свадба во најбрзо време. Но, облеката наменета за ваков настан има поинаков сет на барања во однос на летните свадби. Најпрвин, не мора да се грижите за да останете кул. Уште поважно, сепак, е тоа што имате можност да внесете малку специфичен стил во вашата облека. Без разлика дали тоа е со боја, ткаенина, шема, или едноставна комбинација на сите заедно, ви ги претставуваме петте клучеви како да изгледате одлично за вашата следна есенска свадба.

Костум

Најдоброто нешто во поглед на есенските свадбите е тоа што можете да си играте со костумите. Додека летото е првенствено за останување кул, есента значи дека можете да користите поширока разновидност на ткаенина, и што е најважно, модели. Пробајте нешто со суптилна шема за проверка и потемна боја. Во главно, ова претставува идеалниот есенски модел кој  ќе ви помогне да се издвоите од групата на сиви и плави модели. Само не претерувајте со изборот на модел. На крајот на краиштата, не сакате да го омаловажите младоженецот.

Кошула

Доколку носите шарен костум, не треба да претерувате со изборот на кошула. Се разбира, контрастните два суптилни модели, кога се направени според мерка, може да бидат одличен изглед. Но, за да не губите многу време, секогаш како опција претставува чистата и пеглана бела кошула.

Кожен чевел

Ниеден производ не ја опишува есента добро како што го прави одличниот пар на чевли од Ирска, кои во основа се носат само за есенски свадби. Ако сакате да ги комбинирате, обидете се со минимално детална верзија во богата калибарска кожа. Оваа комбинација ќе се спои неверојатно добро со сино проверен костум.

Аксесоари

Со ваша вратоврска (или пак џебното марамче), обидете се да ја задржите палетата на бои малку потемна. Размислете за темни блузи, сиви, зелени – вашата основна есенска постава. И во зависност од тоа како е задебелен моделот на вашата костум, можете соодветно да бирате или да го наместите шаблонот на вратоврската. Пробајте или едниот или другиот модел да го изјасните, но не и двата.

Палто

На крај, се разбира палтото. Бидејќи е есен, постојат големи шанси дека времето ќе залади. Вие не сакате да го уништите вашиот стилски изглед со лошо погоден технички слој на облека. Она што ви е потребно е нешто прилагодено и елегантно, но не премногу обемно. Едноставна волна од Chesterfield, горна обвивка или капут е најдобриот начин на комбинација.

Во продолжение, посетете ја нашата онлајн продавница Fridayshop која содржи голем избор на производи кои ќе ви овозможат да изгледате урбано и елегантно.

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.